• April 21, 2022

Bermain Poker Dalam Talian dan Menjejaki Permainan Anda

Saya baru sahaja berbual dengan rakan pemain poker tentang menjejaki permainan dalam taliannya. Kebanyakan anda mungkin melakukan ini dalam beberapa cara, dan pemain tertentu ini sebenarnya melakukan kerja yang sangat baik. Ini mengingatkan saya betapa pentingnya menjejaki permainan anda sebenarnya mega888.

Apabila anda bermain poker dalam talian, anda mungkin memainkan pelbagai jenis ‘jenis’ permainan, kebanyakan kita melakukannya. Anda mungkin bermain apa-apa sahaja daripada permainan tunai ke Sit n Go, ke Kejohanan Berbilang Meja, 9-tangan, 6-tangan, Heads up, dsb. Selain itu, ramai pemain bermain permainan selain NL Hold’em seperti Stud, Omaha , HORSE, Razz dan lain-lain. Jadi persoalannya ialah, permainan manakah yang anda mainkan dengan terbaik dan permainan manakah anda paling MENGUNTUNGKAN?

Sebilangan mengejutkan pemain poker dalam talian tidak tahu jawapan kepada soalan ini. Anda perlu mempunyai beberapa jenis pangkalan data (ramai pemain menggunakan program perisian) untuk menjejaki tempat anda menjana wang, atau dalam beberapa kes kehilangan wang.

Sebagai contoh, anda mungkin merasakan bahawa anda adalah pemain Omaha H/L yang hebat, tetapi lama-kelamaan, angka-angka itu tidak menunjukkannya. Anda mungkin tidak begitu menikmati Razz, tetapi sebenarnya menunjukkan keuntungan pada permainan. Atau, inilah yang saya dapati pada kebanyakan masa, anda bermain banyak 6-Handed NL SnG tetapi anda sebenarnya jauh lebih menguntungkan pada 9-handed.

Satu lagi trend yang cenderung muncul dalam permainan pemain ialah mereka cenderung lebih menguntungkan pada satu peringkat belian berbanding yang lain. Ini adalah perkara biasa, jadi anda perlu mengenal pasti aliran ini dan kemudian hanya menyesuaikan permainan yang anda mainkan. Ingat, persepsi tidak selalunya realiti apabila ia datang kepada permainan poker anda. Hanya kerana anda fikir anda bermain dengan baik pada $20+$2 Sit n Go’s, adakah di situlah anda menjana wang anda? Nombor tidak akan berbohong kepada anda.

Intinya adalah, lebih baik anda menjejaki permainan anda untuk keuntungan untuk mengetahui di mana anda membuat wang dan di mana anda kehilangan wang, lebih banyak kejayaan untuk anda sebagai pemain poker. Wang tunai anda akan turun naik dan bukannya turun dan anda mungkin mendapati beberapa kebenaran tentang permainan anda yang anda tidak sedari.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*