game

NBA Total – Kepantasan Permainan yang Dijangka

  • May 21, 2021

Terdapat banyak cara untuk menganalisis jumlah bola keranjang. Salah satu kaedah yang saya perhatikan adalah untuk menjangkakan rentak permainan. Houston Rockets, misalnya, suka bermain permainan dengan perlahan. Ini kerana ketua jurulatih Jeff Van Gundy suka menekankan pertahanan dalam setiap perlawanan. Ketika dia melatih Knicks, mereka adalah salah satu pasukan pertahanan teratas di NBA, sebuah pasukan yang tidak keberatan memenangi permainan 84-81.

Sekarang dia adalah mega888 Rockets, strategi itu ada bersamanya. The Rockets berada di kedudukan kedua di mega888 di NBA dalam mata yang dibenarkan dan pertama di pertahanan menembak gol di lapangan. Apabila mereka bermain pasukan seperti San Antonio, anda boleh mengharapkan permainan yang perlahan dengan pertahanan yang mantap dan tanpa tembakan mudah.

Tetapi sudut dalam sudut ini yang lebih penting adalah bagaimana prestasi pasukan LATELY. Itu lebih penting daripada purata musim. Memphis, misalnya, melakukan pelanggaran terbuka pada pertengahan musim ketika pelatih baru mengambil alih. The Clippers tiba-tiba bergelut untuk mendapatkan mata dan itu berkaitan dengan fakta bahawa penjaga gol Shaun Livingston telah keluar tahun ini (kecederaan lutut) dan Sam Cassell tidak banyak bermain dengan beberapa kecederaan yang menjengkelkan.

Mari lihat permainan yang saya berikan minggu ini ketika Philadelphia bermain di Atlanta. Sekiranya anda melihat statistik keseluruhan musim ini, anda akan melihat sepasang pasukan penyerang yang buruk. Rata-rata 76 pemain mencapai 95 ppg, keenam terburuk di NBA, sementara Hawks mati terakhir pada 93 ppg. Berdasarkan itu, anda mungkin mengharapkan skor rendah dan jumlah permainan rendah oleh pembuat peluang.

Namun, lihat bagaimana pasukan mereka bermain akhir-akhir ini: Atlanta berada 8-3 di atas jumlah keseluruhan, sementara Philadelphia telah menjaringkan 99 atau lebih dalam 4 dari 5 perlawanan terakhir. Pelanggaran mereka semakin kohesi dan keyakinan diri. Atlanta telah menjaringkan 100, 106, 99 dan 104 mata dalam empat perlawanan terakhir. The 76ers berjuang keras setelah bintang perdagangan Allen Iverson, yang diharapkan. Tetapi itu beberapa bulan yang lalu, yang bermaksud bahawa pemain lain dalam pasukan harus belajar mengatasi kendur, mengedarkan bola dan mencari pemain baru.

Jadi apa yang berlaku? Jumlahnya ditetapkan rendah oleh pembuat peluang pada 185. Namun, Atlanta menembak lebih dari 49% dan selesai dengan 104 mata. Pasukan digabungkan untuk 196 mata, lebih daripada 10 mata lebih tinggi daripada jumlah keseluruhan untuk mudah. Pelanggan dan saya mudah tunai.

Sama seperti yang dinyatakan dalam kotak skor adalah skor seimbang. Anda tidak pernah memikirkan skor seimbang ketika Iverson berada di 76ers, tetapi mereka mempunyai 5 orang dalam permainan dua digit itu.

Faktor lain yang berkaitan dengan jumlah adalah: Adakah pasukan yang bermain tanpa rehat? Adakah ini perlawanan ketiga pasukan dalam empat malam? Pemain yang tidak berehat bermaksud perkara pertama yang harus dilakukan ialah kaki mereka. Pasukan yang letih cenderung tidak mempunyai tenaga untuk bermain pertahanan yang baik. Juga, periksa skor seimbang dan kemungkinan ketidakcocokan, seperti gelanggang yang baik terhadap pasukan yang mempunyai penjaga pertahanan yang buruk.

Anda dapat melihat anda, saya menguangkan Game of the Day 10 bintang saya di 76ers / Hawks secara keseluruhan. Anda juga boleh, dengan memahami jumlahnya dan dengan melihat bagaimana pasukan itu bermain dalam beberapa minggu terakhir, sepanjang musim.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*